Дан школе ОШ „Карађорђе“

Поштована децо, родитељи, колеге, суграђани,

Основна школа „Карађорђе“ у Великој Плани има част да вам се обрати  свечаним  поводом. Ова, друга седмица у месецу мају, биће традиционално посвећена обележавању рођендана наше школе. Тим поводом, приредили смо више различитих садржаја који ће вам представити рад наших ученика и наставника. Ликовну изложбу  ученичких радова приредила је наставница Снежана Гроздановић.  Овога  пута, дечији цртежи и слике нису могли бити изложени у учионицима и ходницима  наше школе. Покушаћемо да атмосферу изложбе створимо уз помоћ савремених технологија.

Радове можете погледати у следећој видео презентацији. Уживајте!

Задовољство је радити у школи са традицијом дугом готово два века. Ту традицију  осетићете у свечаној приредби којом су ученици подручне школе у Радовању и њихова учитељица Силвана Грујић  желели да честитају Дан школе свим својим другарима у другим одељењима и свим наставницима.

Идеја је да  се ученици наше школе ,,виртуелно“ сретну и покажу   својим другарима шта су припремили за  рођендан своје школе.

Ово је једна од многобројних активности којима ћемо у следећих недељу дана облежавати Дан школе.  Овогодишње свечане сусрете  запамтићемо по томе  што наредних неколико  дана нећемо  моћи да се дружимо након часова и славимо. Ипак позивамо ученике,  родитеље и друге суграђане да од данас  до петка  15. маја, буду гости наше  виртуелне свечаности.  

Добро дошли!