Онлине курсеви енглеског језика !

Драги ученици,

Обавештавамо вас да смо у сарадњи са компанијом LINKgroup обезбедили бесплатне онлајн курсеве енглеског језика – свих нивоа ђака наше школе који желе да овладају знањем енглеског језика.

BusinessAcademy, као део компаније LINKgroup, овим курсевима пружа фантастичну прилику ђацима који имају жељу да унапреде своје знање енглеског како би остварили лични напредак и унапредили своје језичке способности – које ће им омогућити значајну предност у образовању и пословном свету.

Уколико похађате V,VI, VII ili VIII разред и заиста желите да унапредтие своја знања енглеског језика, позивамо вас да се пријавите за бесплатан онлине-курс код свог наставника, који ће одлучити који ће курсеви бити додељени.

Уколико будете одабрани, добићете поклон-код којим остварујете право на бесплатан курс. Када унесете тај код на prijavnu stranu, на мејл који сте унели као свој добићете сва потребна упутства за похађање онлине-курса.

Позивамо све ђаке да се укључе у усавршавање знања енглеског језика како би тиме обогућилли веће, боље и перспективније прилике за будућност, образовање, путовања и развој каријере.