BreadcrumbsДобро дошли!

 

Наша школа поново носи назив  “Карађорђе”,  по вожду I српског устанка који је у овом крају убијен, а до 2005. године називала се “Милош Митровић”.

Кроз ову установу ми се бавимо основним образовањем прописаним од Министарства за просвету Републике Србије. 
Школи “Карађорђе” припадају основне школе у Старом Селу и Великом Орашју са наставом од 
I до VIII разреда. 
Такође, припадају јој и основне школе у Крушеву, Старом Селу - горњи крај, Бресју, Радовању и на Караули, али ове школе изводе наставу од
 I до IV разреда. Након завршених нижих разреда, деца долазе да похађају наставу од V до VIII разреда у плањанску матичну школу. 

 

Овим уводом желимо да Вам пожелимо добродошлицу на нашу Интернет презентацију. 

 

ОШ “Карађорђе” - Велика Плана

 

 В Е С Т И 


27.01.2018.

 

Светосавска приредба

 

 

26. 12. 2017.

 

ХУМАНИТАРНИ НОВОГОДИШЊИ ВАШАР

Сва сакупљена средства иду као помоћ нашој ученици.

 


30.11.2017.

 

Фондација "Тијана Јурић" спроводи пројекат „Гледај wебинар – буди безбедан!“, подржан од стране Теленор Фондације који има за циљ да кроз низ предавања уживо скрене пажњу на превенцију насиља, информисање ученика, родитеља и наставника о опасностима које вребају у онлајн свету, али и на улици и путу до школе.

OШ "Карађорђе" је због велике употребе Интернета наших ученика, одабрала два предавања и то "Трговина људима - врбовање путем Интернета" и "Заштита приватности - како безбедно користити Интернет". Предавања су одржана 23. и 30. новембра од 12.30 сати. Присуствовали су ученици 7. и 8. разреда.

 

https://www.youtube.com/watch?v=pZc_Rdfe7fg

 

 


 20.09.2017.

 

У органицзацији Ђачког парламента и наставнице Наде Марјановић Дакић, ученици наше школе посетили су Краљев двор. Примили су нас престолонаследник Аклександар Карађорђевић са супругом Јелисаветом. Част нам је била да упознамо директне потомке Карађорђа Петровића, по коме наша школа носи назив.

 

 


Powered by Free Joomla Templates & Best Joomla Hosting provided by Cheap Sprint Phones and Cheap Perfumes
(Copyright © 2011)