Наша школа награђена у пројекту „Велики лов на биљке“ за активно учешће током школске 2019./2020.године

Пројекат „Велики Лов на Биљке“ у организацији Toyota Фонда за Европу је завршен. У Србији је трајао 4 године а у нашој школи се активности у оквиру овог пројекта спроводе током школске 2019/2020, почев од септембра 2019 откад учествујемо у међународни програму Еко-школа. У Лову је учествовало 60 Еко-школа, а преко 1000 деце и ученика упознало се током претходног периода са биљним и животињским светом свог окружења. Пројекат се спроводио у 8 земаља Европе. Заједно смо корачали Дарвиновим путевима и покушавали да схватимо „тај биодивирзитет“, шта нам он значи, како га чувамо, које је дрво у школском дворишту и још много тога.

И ове године су награђене најактивније школе. Од десет најактивнијих на 3.месту се нашла и наша школа као један вид признања и препознавања свега што смо са ученицима током ове школске године марљиво радили.

Хвала свима који су учествовали, учитељицама заједно са својим ученицима, које су их мотивисале и водиле током овог пута, свим наставницима и ученицима од петог до осмог разреда на ангажовању ,ненаставном особљу на помоћи и подршци, гостима и пријатељима наше школе током пројекта, свима који су учинили да достигнемо ову награду као један вид препознавања труда и вредног рада !