У ТЕЛЕНОРОВОМ ТАКМИЧЕЊУ – БРЗИНОМ ДО ЗВЕЗДА – ПРВО МЕСТО ЗА ОШ "КАРАЂОРЂЕ" !

Атлетски Савез Србије уз подршку компаније Теленор спроводи пројекат „Брзином до Звезда“ који за циљ има да што већи број деце прође атлетску обуку као основни предуслов за бављење спортом.

Кроз квалификације, полуфинале, до места у финалу, са пуно жара, борбеног духа, неизвесности…Међу најбржих 8 дечака и девојчица који ће представљати Велику Плану на великом Теленор финалу у јуну месецу 2020.године су и ученице наше школе и то :

  1. Лана Цветковић ( 2009), ОШ „Карађорђе“, Велика Плана – ШАМПИОНКА ( 1.МЕСТО )
  2. Наталија Радисављевић ( 2010), ОШ „Карађорђе“, Велика Плана

Остали ученици наше школе који се, нажалост, нису пласирали даље су : Михајло Мунћановић, Алекса Николић, Алекса Славнић, Андреј Радисављевић, Уна Митровић, Дуња Барјактаревић, Милица Стојадиновић, Ања Стојадиновић, Тара Димитријевић и Николина Мићовић. Свим ученицима који су учествовали честитамо на учешћу и желимо више среће други пут!

Лани и Наталији и њиховом предметном наставнику, Милици Свилановић, која је ученике спремала и водила кроз цело ово такмичење, честитамо и желимо све најбоље на предстојећем финалу у јуну ове године. Браво !


8. Mihajlo Banković(2011), OŠ” Heroj Ivan Muker”, Smederevska Palanka
Lana i Natalija idu dalje a učenici koji su ucestvovali iz naše skole su :Mihajlo MuncanovicAleksa NikolicAleksa SlavnićAndrej RadisavljevićUna MitrovićDunja Barjaktarevic Lana CvetkovićMilica StojadinovićNatalija RadisavljevićAnja StojadinovićTara DimitrijevićNikolina Micovic